j4age component required, but not installed Notícies

Tallers Domènech a adquirit recentment una nova furgoneta/taller Citroën Jumpy  amb una nova imatge corporativa.

Tallers Domènech està d’aniversari rodó, cinquanta anys (1966-2016).
 
                           
Es per aquest motiu que estrenem un nou logotip commemoratiu. A més a més la direcció de Tallers Domènech, està preparant un seguit d'actes per commemorar aquesta data tan assenyalada; com son l'apadrinament dels carretons elevadors CAT de l'antiga empresa Ros Roca de Lleida, que desprès de la fallida actualment intenten reiniciar un grup dels antics treballadors, amb els quals col·laborem en l’intent.

També s'ha fet un reconeixement a la família del primer client que vam tenir, Sebastià Plana Domingo, d'Alió. També s'està fent un reconeixement als amics de Tallers Domènech que hagin tingut la deferència d'adquirir un vehicle Citroën al llarg de l’any.

Per segon any consecutiu l'hi ha estat concedit a Tallers*Domenech el premi estatal '5 Estelles' que atorga el Grup Bergé (CAT Lift Trucks), casualment coincidint amb l'inici del 50 aniversari de l'empresa. 

Aprofitem el moment per compartir-ho amb vosaltres i per donar-vos les gràcies, ja que els nostres clients són l'estímul del nostre esforç.

Tallers Domènech, concecionari oficial de CAT Lift Trucks per les províncies de Tarragona i Llieida, ja disposa de nou lloc web.

Es tracta d’un website atractiu visualment, dinàmic i que ofereix de continguts rellevants per a tots aquells interessats adquirir els servies del nostre taller o qualsevol producte CAT Lift Trucks.

Un altre factor a tenir en compte en la nova pàgina web és la secció de Productes, on es pot veure de forma ràpida i interactiva tots els productes nous, de lloguer, recanvis, ofertes i de merchandising de Tallers Domènech.

Destaca també la possibilitat de demanar tot tipus d'informació mitjançant formularis o adquirir els catàlegs oficials de Cat Lift Trucks.