DP60-100N3

6.0 - 10.0 tonelades

Conduït per un dels motors més potents de la seva categoria, el DP60-100N3 compta amb força i velocitat. Les càrregues massives que pot suportar no dificulten la seva velocitat, cosa que la converteix en una de les màquines més ràpides i eficients de la indústria.

El seu motor dièsel common rail de 3,8 litres proporciona una gran potència amb una vibració mínima transmesa al seient del conductor, a causa de l’ús de materials amortidors entre el seu bastidor i el motor. Hi ha disponibles diversos accessoris, inclosos diferents carruatges i palanques laterals.

El disseny del rodet del pal extremadament rígid i els canals estrets han estat dissenyats amb cura, juntament amb la protecció del capçal d’alta visibilitat, per maximitzar la vista cap endavant i cap amunt. Una cabina opcional protegeix els conductors de temperatures extremes i condicions humides, sense enfosquir la seva visió.

El reposabraços ajustable opcional combina suport anatòmic amb moviment lliure i un posicionament perfecte de la mà. Compta amb controls hidràulics de punta dels dits optimitzats per força de molla.

Les velocitats d’elevació ràpides, juntament amb una transmissió automàtica de dues velocitats, que proporciona una acceleració controlada però potent, garanteixen la màxima productivitat

Les aplicacions típiques inclouen:

Estiba
Maneig de contenidors buits
Indústries del metall
Fusta
Formigó, pedra, argila i vidre
Maquinària i equips industrials
Centres de distribució
Maó i pedra

ccdp70n3ae20012f-v2
ccdp70n3ae20013f-v2
ccdp70n3fe20016f
ccdp70n3fs20005f
ccdp70n3fs20020f

El potent motor dièsel common rail de 3,8 litres ofereix un fort rendiment amb una acceleració ràpida i un baix consum de combustible.


Els components fiables del motor i el camió resistent que resisteixen els danys i el desgast ajuden a minimitzar les factures de reparació i servei.


L’accés fàcil i ràpid a tots els components per a verificacions rutinàries i manteniment fa que sigui més fàcil mantenir el camió en bon estat de treball, estalviant temps i reduint les despeses

Una de les velocitats d’elevació més altes de la seva categoria permet als operadors aconseguir una major producció per torn.


La transmissió automàtica de canvi de velocitat de 2 velocitats ofereix una acceleració controlada però potent per a la màxima productivitat.


La distribució automàtica del pedal permet un funcionament fàcil i intuïtiu.


Els passos baixos i el mànec de subjecció ben col·locat faciliten l’accés / desactivació.


Un masteler extremadament rígid amb un disseny de rodets dissenyat amb molta cura ofereix una visibilitat excel·lent.


Els taulers de sòl sense perns es poden treure fàcilment sense necessitat d’eines per facilitar el manteniment.


Com a equipament estàndard s’inclouen llums LED duradors.


La cabina opcional manté els operadors còmodes i productius a les temperatures més extremes i en entorns humits, mantenint els elements fora de lloc sense comprometre la visibilitat.

El pal amb canals estrets, combinat amb una protecció del capçal d’alta visibilitat, proporciona a l’operador vistes clares cap endavant i cap amunt.


El sistema de detecció de presència (PDS) dóna un avís sonor si el cinturó de seguretat no està fixat i impedeix qualsevol desplaçament i moviment hidràulic si l’operador no està assegut correctament.
L’alarma d’inversió es subministra de sèrie.


Les barres i els passos de subjecció convenientment situats faciliten l’accés al compartiment de l’operador.
El seient Grammer de forma ergonòmica amb coixí del respatller proporciona un suport lateral i comoditat òptims

• Àmplia gamma d’adjunts disponibles
• Cabana
• Comandaments hidràulics de punta de dit amb reposabrazos regulable
• Velocímetre
• Monitor d’estat
• Indicador de temperatura / pressió del convertidor de parell
• Una àmplia gamma de pneumàtics es pot adaptar a les vostres necessitats
• Diverses solucions de llum de treball davantera i posterior

MODELCAPACITY (kg)LOAD CENTRE (mm)ENGINE
DP60N36000600Diesel
DP70N37000600Diesel
DP80N38000600Diesel
DP100N310000600Diesel

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.