EP14-20A(C)NT

1.4 - 2.0 tonelades

Gràcies al seu disseny compacte, la seva extraordinària maniobrabilitat i els seus sistemes de control intel·ligent, aquests carretons representen la millor opció per a espais petits.

Ideals per al maneig eficient dins de contenidors, camions, entrada en prestatgeries i altres espais petits en els quals s’exigeix rapidesa, el seu comportament s’adapta ràpidament a les necessitats i desitjos de l’conductor. També estan dissenyades per treballar en condicions extremes, amb humitat, brutícia o pols.

Aplicacions típiques:

Fabricació i venda majorista d’aliments i begudes
indústria pesquera
Indústria química, tèxtil i de el cautxú
Emmagatzematge general i refrigerat
Maquinària i equips pesats
Equips i components elèctrics

Gràcies als controladors i sensors electrònics més avançats, a més del programari i diferents algoritmes, la conducció i el maneig de la càrrega són més senzills, estables i segurs, amb un confort inigualable. El conductor sent una perfecta sintonia amb la màquina, sentint-se confiat i aconseguint una alta productivitat. Un component essencial d’aquesta experiència de conducció és el sistema RDS (Responsive Drive System). El sistema RDS monitoritza i reacciona instantàniament als canvis de velocitat en el moviment de l’pedal per ajustar constantment els paràmetres de rendiment, per tal que totes les accions es controlin amb suavitat -fins i tot les arrencades i les parades.

Un altre sistema modifica contínuament la resposta de la direcció a la velocitat de desplaçament. En els desplaçaments ràpids, evita la necessitat que el conductor faci correccions constants. Durant les maniobres lentes, els girs són instantanis i sense cap esforç. L’avançat control de corbes permet que el conductor arribi a la velocitat en corba més ràpida i segura en qualsevol circumstància. També resisteix la inclinació i l’efecte de ‘cua de serp’ després dels girs a alta velocitat. La maniobrabilitat s’ha maximitzat amb una adreça de 4 rodes motrius dobles. El carretó es pot conduir lateralment sense necessitat de retrocedir, gràcies al seu eix de gir posterior de + 100 °. L’opció de direcció de 360 ​​° permet que el carretó giri de front en direcció oposada (180 °) sense necessitat d’aturar.

El sistema hidràulic amb detecció de càrrega ajusta el pes automàticament per mantenir un control precís. Quan s’utilitzen els controls hidràulics simultàniament per dues o més funcions, la compensació electrònica manté la integritat de tots els moviments de l’pal. El disseny de pal resistent i un desplaçador lateral de baixa fricció, es combinen amb diferents sistemes de control que redueixen l’oscil·lació, torsió i soroll. L’extraordinària amplitud de rang en la configuració de l’assentament i de la columna de direcció assegura una perfecta posició de conducció per a cada usuari. El disseny d’alta visibilitat ofereix una clara visió cap endavant, cap a baix i lateral sense necessitat d’inclinar el cos.

ccep20antfs2018f
ccep20anae20144f
ccep18anai20037f
ccep18anai20066f
ccep18anai20069f

Els motors eficients amb un alt règim ofereixen una major precisió en el control de l’acceleració, a més de crear un parell més alt a baixes velocitats, reduint el consum d’energia.
Els frens electrònics magnètics requereixen menys manteniment i ofereixen una gran eficàcia energètica.
Construcció robusta i components segellats que redueixen les necessitats de manteniment.
Especificació de segellat durador de la mànega i cilindre hidràulic resisteixen altes temperatures, a més del desgast físic i la intempèrie.
Accés ràpid a el compartiment de la bateria per al seu canvi i manteniment.
Pantalla multifunció de color fàcil de llegir que estimula l’ús i manteniment correctes del carretó.
Disseny modular que simplifica l’addició o substitució de peces, incloent les opcions de cabina i de sostre protector.

Sistema RDS (Responsive Drive System) que adapta el rendiment ràpidament reaccionant a la velocitat de la pressió en el pedal i que garanteix que tots els moviments, arrencades i parades es facin amb suavitat.
Força i relació de direcció variables que s’optimitzen contínuament per les diferents velocitats de desplaçament.
L’avançat control de corbes coordina els dos motors de tracció davantera amb el motor de l’eix de direcció del darrere per optimitzar la velocitat de gir, estabilitzar els moviments laterals ràpids de l’contrapès, i evitar la inclinació quan la màquina es redreça després de girs a alta velocitat .
Sistema de direcció en les 4 rodes de doble tracció amb rotació de l’eix posterior de + 100 °, proporciona una àgil maniobrabilitat, incloent girs laterals instantanis sense empenta.
Opció de direcció de 360 ​​° que permet uns girs fluids sense aturar-se per canviar de direcció.
El sistema hidràulic amb detecció de càrrega ajusta el pes manejat per mantenir un control precís.
Les funcions hidràuliques simultànies estan compensades electrònicament (quan s’utilitzen els controls tàctils) perquè el seu comportament sigui consistent, qualsevol que sigui el pes de la càrrega.
L’acceleració i el rendiment hidràulic del carretó es limiten automàticament a una elevació a partir de 2 metres, per aconseguir un maneig estable i controlat.
El control passiu de l’oscil·lació manté el fre d’estacionament automàtic obert durant l’elevació a més de 3 metres, perquè l’energia d’oscil·lació de l’màstil sigui absorbida pel xassís.
Els pals d’alta gamma i el desplaçador lateral de fricció reduïda minimitzen l’oscil·lació, torsió i soroll.
Les maneres ECO i PRO predefinits es poden seleccionar per a diferents conductors i treballs, o els enginyers de manteniment poden aplicar configuracions personalitzades.

Ampli range a la configuració de l’assentament i la columna de direcció que garanteixen una conducció confortable i permeten una bona visió sense necessitat d’inclinar cap endavant.
L’espaiós compartiment de l’operari ofereix un accés fàcil i còmode a totes les funcions per a tots els conductors.
Quadre de comandament estret inclinat, volant de direcció d’un radi i estructura de cilindre d’elevació lliure que maximitzen la visibilitat davantera, posterior i lateral.
Controls hidràulics tàctils optimitzats per ressort en el reposabraços ajustable que asseguren una col·locació ergonòmica perfecta de la mà, a més de suport anatòmic i llibertat de moviments.
Disseny, posició i angle dels pedals que redueix la fatiga de l’conductor a qualsevol altura de el peu.
El botó de direcció retorna automàticament a la posició de 8:00 hores quan el carretó es condueix en direcció recta, encara que el volant s’ha sobrevirado.
Caixa d’engranatges silenciosa que millora les condicions per als conductors i els seus acompanyants.
Sistema de detecció de presència (PDS +) que inclou fre d’estacionament automàtic, retenció en pendent -i si l’operari no està assegut- impedeix el desplaçament i els moviments hidràulics del carretó.

Centrat automàtic de la inclinació
Prevenció d’alliberament accidental de la pinça
Reposabraços amb suspensió (amb el seient d’alta gamma)
Palanques hidràuliques manuals fàcils d’usar
Pedal de presència de l’operari
Direcció de 360 ​​°
Ràpid canvi lateral de la bateria
Paquets de cabines de fàbrica
Espai d’emmagatzematge addicional
Sistema de doble pedal – avanç i marxa enrere
Modificació per a càmeres frigorífiques (fins -35 ° C)
Tejadillo protector d’alta visibilitat

 
MODELCAPACITY (kg)LOAD CENTRE (mm)ENGINE
EP14ANT1400500Eléctrico
EP16ACNT1600500Eléctrico
EP18ACNT1800500Eléctrico
EP16ANT1600500Eléctrico
EP18ANT1800500Eléctrico
EP20ANT2000500Eléctrico

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.