GP15-35(C)N

1.5 - 3.5 toneladas

Independentment de l’ús que se’ls doni, aquests models tèrmics compactes s’han convertit, merescudament, en sinònim de durabilitat.

Tres tipus de xassís, cinc dissenys de pal de diferent capacitat i quatre models de motors constitueixen una gamma de diverses configuracions que li permet seleccionar la combinació perfecta per als seus necessitats. Són carretons perfectes per a aplicacions industrials, per l’excel·lent tracció en superfícies inclinades o relliscoses i les seves rodes superelàstiques que permeten l’operador gaudir d’un confort extraordinari. El sistema d’avís integrat i els senzills procediments de manteniment garanteixen el funcionament continu del carretó amb uns costos mínims.

Els models GP compten amb motors GCT GK21E i GCT GK25E. Són motors GLP de capacitat demostrada, gran potència, nets i equipats de sèrie amb catalitzador de tres vies. Proporcionen el rendiment i el parell motor necessaris per treballar en aplicacions exigents tant en interiors com exteriors.

ccgp35ai20060f
ccgp35ai20055f
ccgp35ae20071f
ccgp35ae20064f
ccgp25la20001f

Les tècniques de disseny modernes combinades amb la llarga vida útil dels components donen lloc a un llarg període de servei que redueix el cost total de propietat.


El mòdul de control del vehicle gestiona diverses funcions de camions i operaris, cosa que permet solucionar fàcilment els problemes i localitzar-los.


La pantalla LCD proporciona una àmplia informació sobre el funcionament del camió, l’estat de manteniment i el nivell de sutge (dièsel), amb indicació dels requisits de servei per evitar temps d’inactivitat i costos inesperats a causa de reparacions i reparacions no programades.


Els llums de treball davanters LED i els llums combinats davanters / posteriors redueixen el consum d’energia i els costos de manteniment.


El xassís robust i durador està equipat amb un protector total del ventre per protegir el compartiment del motor de pols, aigua i brutícia.

Un motor industrial potent i provat ofereix tecnologia de GLP d’última generació, inclòs un sistema de gestió de motors electrònics i un convertidor catalític de 3 vies, per obtenir un gran rendiment, baix nivell de soroll i emissions i un consum eficient de combustible.


El disseny del tren motriu totalment flotant redueix el centre de gravetat, augmenta l’estabilitat del camió i maximitza les capacitats d’elevació residuals.


El disseny compacte significa que aquesta gamma també és adequada per a ús en passadissos amb espais reduïts.


El carro del pal inclou sis coixinets, augmentant la durabilitat i la velocitat d’elevació, mentre que un potent sistema hidràulic ofereix altes capacitats residuals per facilitar el maneig de càrregues més pesades.


La cabina de panell equipada de fàbrica opcional manté els elements fora, sense comprometre la visibilitat, combinant forma i funció en un disseny que manté el camió en condicions de temperatura extremes i en entorns humits.

El sistema de detecció de presència (PDS) impedeix el funcionament del camió quan l’operador no està assegut.


Els baixos nivells de soroll es combinen amb el seient ergonòmic i còmode de Grammer per ajudar a mantenir la concentració de l’operador i reduir la fatiga durant els desplaçaments llargs.


Els controls hidràulics de la punta dels dits es munten en un reposabrazos totalment ajustable per a una manipulació òptima de la càrrega i una fàcil maniobrabilitat.


El disseny de pedals d’estil automobilístic permet un funcionament fàcil i còmode.


La columna de direcció ajustable amb posició de memòria es pot configurar segons les preferències de l’operador per a un funcionament còmode.


El pas baix del xassís permet un accés fàcil i actiu.


Una bona visibilitat integral i un disseny ergonòmic de tots els controls milloren la comoditat i minimitzen la fatiga de l’operador.


L’adherència de la mà muntada a la part posterior del protector superior, amb un botó de trompa, augmenta la seguretat i redueix la fatiga i la fatiga de l’esquena en aplicacions que impliquen inversió repetitiva.

 • Kit a prova de pols
 • Filtre de línia per convertidor de parell
 • S’ha eliminat el suport de GLP
 • Suport abatible de GLP, sense dipòsit
 • Kit d’arrencada de cilindre inclinable
 • Ulls elevadors muntats al contrapès
 • Bateria de gran capacitat
 • Vàlvula de control de 3 vies FC
 • Vàlvula de control de 4 vies MC
 • Vàlvula de control de 4 vies FC
 • Pal solt
 • Ull elevador per al pal
 • Rodet lateral de càrrega pesada (* No es pot combinar amb un desplaçament lateral integral)
 • Per obtenir una llista completa, consulteu el full d’especificacions.
MODEL CAPACITY (kg) LOAD CENTRE (mm) ENGINE
       
GP15N 1500 500 GCT GK21E Gas LP
GP18N 1750 500 GCT GK21E Gas LP
GP20CN 2000 500 GCT GK21E Gas LP
GP20N 2000 500 GCT GK21E Gas LP
GP25N 2500 500 GCT GK21E Gas LP
GP30N 3000 500 GCT GK25E Gas LP
GP35N 3500 500 GCT GK25E Gas LP

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

 

 

 

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.