EP25-35(C)N

2.5 - 3.5 tonelades

Aquesta gamma de carretons elèctrics respon a la necessitat d’altes prestacions en aplicacions on no es permeten carretons elevadors amb motors de combustió interna dièsel per les seves emissions. Dissenyades per a treballs intensius i condicions extremes, trobareu que aquestes carretons són molt productives, al mateix temps que agradables de conduir, gràcies a la seva agilitat, prestacions i comoditat.

Aplicacions industrials típiques:

Fabricació i venda majorista d’aliments i begudes
Fabricació i venda majorista de paper
foneries
Indústria química, tèxtil i de el cautxú
Maquinària i equips pesats


Aquestes carretons elèctrics tenen algunes característiques innovadores que s’han dissenyat per donar a l’conductor una experiència operativa més còmoda i agradable, com el control de velocitat adaptatiu, part integrant de l’RDS (Responsive Drive System), que ha portat a un nou nivell la idea ajustar de manera automàtica i intel·ligent les característiques de rendiment. El carretó elèctrica sembla ‘saber’ en tot moment el comportament que desitja el conductor. A més, el seu control de corbes intel·ligent redueix la velocitat de manera molt més còmode i natural que qualsevol altra tecnologia anterior. Un altre avantatge clau sobre els carretons de la competència és el sistema de direcció de 4 rodes, que fa que el carretó sigui molt més maniobrable.

Desenvolupada pensant en l’operador, aquest es beneficiarà de l’espaiosa cabina i el seu equipament, dissenyats ergonòmicament per permetre un ús sense esforç amb el mínim moviment de conductor. La cabina ofereix un sòl pla sense obstacles, seient i volant ajustables, pedals a un angle òptim i, per maximitzar la visibilitat, un contrapès i un quadre de comandament inclinat de manera convenient. El reposabraços ajustable, totalment redissenyat, posa a l’abast dels dits de l’operador els nous controls hidràulics progressius i les seves funcions associades. També hi ha una pantalla de color que pot llegir-se amb facilitat des de diferents angles per mantenir a l’operari totalment informat. S’ofereixen missatges clars en l’idioma local, a més de símbols útils. L’interruptor de clau de doble manera pot posar-se en ECO o PRO, depenent de l’experiència de l’conductor i de la necessitat d’un rendiment ràpid o un ús d’energia reduït.

ccep35nae20032f
ccep25nfs155209f
ccep25nfs155182f
CCEP25NFS14059F
ccep25nai20101f

Pantalla a tot color de visió clara i protegida contra la intempèrie, que presenta la informació en l’idioma de l’operador i que és fàcil de manejar, la qual cosa permet mantenir informat de l’estat del carretó, evita el seu mal ús i protegeix la inversió.


El sistema de direcció en les 4 rodes de doble tracció i d’última generació, amb control en corbes, rotació de l’eix posterior de + 100 °, girs laterals instantanis sense empenta i capacitat exclusiva de direcció utilitzant l’eix davanter, permet maniobrar amb una agilitat insuperable, millora la tracció i augmenta la vida útil dels pneumàtics.

El sistema Responsive Drive System (RDS) amb control de velocitat adaptatiu ajusta els modes de rendiment del carretó segons la rapidesa de moviment de el peu i la punta de el dit, per satisfer les necessitats canviants de l’conductor. A més, aquest sistema garanteix arrencades i parades suaus.


La reducció intel·ligent el moviment i la velocitat (opcional) limita automàticament el ritme de desplaçament i inclinació quan les forquilles es troben per sobre de l’altura d’elevació lliure, de manera que s’optimitza tant l’estabilitat com l’agilitat.


Gràcies a el control intel·ligent en corbes, la reducció de velocitat en les corbes es realitza amb suavitat, sense tenir la sensació de inclinar-se, de manera que la conducció resulta segura i productiva.


La clau de contacte de doble manera ofereix un ajust ECO per a principiants, o per obtenir un baix consum d’energia, així com un ajust PRO per a conductors amb experiència i per obtenir un alt rendiment. També es poden realitzar personalitzacions opcionals segons necessitats específiques.

El reposabraços ajustable, de disseny completament nou, combina el suport anatòmic amb la llibertat de moviment i la perfecta col·locació de la mà, i es subministra amb controls hidràulics tàctils optimitzats per ressort o, com a opció, amb control intuïtiu per palanca.


Entre les opcions de l’reposabraços s’inclou un comandament de selecció d’avanç / retrocés, d’alliberament de la brida i de centrat d’inclinació automàtic, que el conductor pot accionar fàcilment amb els dits.


Gràcies a l’esglaó ample i d’alta adherència, l’agafador llarg i el disseny corbat del carretó, l’operador pot pujar i baixar de el vehicle amb rapidesa i facilitat. A més, el carretó ofereix un espai ampli i còmode per a l’operador, així com un sòl pla i sense obstacles.


L’operador pot treballar còmodament gràcies a el disseny ergonòmic dels comandaments i la pantalla, a més de la posició ajustable de el volant i el seient, els angles dels pedals optimitzats i una excel·lent visió panoràmica.

Reducció intel·ligent el moviment i la velocitat.


Comandaments de centrat d’inclinació automàtic, d’alliberament de la brida i d’avanç / retrocés muntats en el reposabraços.


Pedal de presència de l’operador.


Canvi lateral de la bateria


Sistema d’advertència de sobrecàrrega de tres etapes.


Pedal de l’accelerador doble.

 
MODELCAPACITY (kg)LOAD CENTRE (mm)ENGINE
EP25N2500500Electric
EP25CN2500500Electric
EP30N3000500Electric
EP30CN3000500Electric
EP35N3500500Electric

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.