NR14-25N2

1.4 - 2.5 tonelades

Dissenyada per incrementar la rendibilitat amb prestacions maximitzades, potenciació de l’operari i menys costos, la gamma NR-N2 inclou un carretó retràctil per a cada situació.

Escollir entre 11 models amb capacitat d’1,4 a 2,5 tones que inclouen versions compactes, amb ample entre potes superior i d’alt rendiment, a més de diferents opcions especialitzades per adequar-se perfectament a la seva aplicació. Tots els models ofereixen la millor capacitat residual de la seva classe, una ergonomia innovadora, alta eficiència energètica i reduïdes necessitats de manteniment.

La productivitat amb el Sistema de Conducció d’Alta Resposta (RDS) és extraordinària, gràcies a una ràpida elevació i descens, moviments d’abast suaus, control precís de maneig de càrregues, gran estabilitat i mínima oscil·lació de el pal.

L’operari ha de gaudir d’una espaiosa cabina amb fàcil entrada i sortida i una excel·lent visibilitat de l’entorn. L’avançada ergonomia dels controls proporciona una alta precisió sense esforç. Les característiques automatitzades incrementen la seguretat i la confiança, a més de mantenir la producció.

La informació precisa de la pantalla premium us permet protegir la seva inversió, mentre que els llargs intervals de servei, els components duradors i el ràpid accés a tots els sistemes minimitzen el temps d’inactivitat i les despeses de manteniment. La tecnologia de control i motors de CA més recent garanteix un ús ergonòmic de l’energia.

cwnrn20se20551f
cwnrn20ai20839f
cwnrn20ai20825f
cwnrn20ai20434f
cwnrn20se20529f

El fàcil accés a tots els components, inclosos les bombes i el controlador, s’ha combinat amb una alimentació de CA exempta de manteniment i llargs intervals de manteniment (600 hores) per reduir a el mínim el temps d’inactivitat.


El monitor amb pantalla a tot color presenta les dades clarament en l’idioma de l’operador i és fàcil de manejar, la qual cosa permet mantenir-se informat de l’estat de el vehicle, evita el seu mal ús i protegeix la inversió.

La retenció de capacitat a gran elevació, líder en la seva categoria, arriba ara la increïble altura de 13 metres, i l’excel·lent visibilitat a través del masteler poweRamic, el tauler portahorquillas i teulat protector asseguren un rendiment òptim en qualsevol aplicació d’interiors.


El sistema RDS (Responsive Drive System) porta incorporat el maneig d’un avançat pal -per agilitzar l’elevació i el descens, suavitzar l’arrencada i la parada de moviments retràctils i controlar la inclinació i el desplaçament lateral amb precisió-, nova tecnologia de pal i tauler de forquilles per millorar l’estabilitat i minimitzar el balanceig, i diverses maneres operatius que pot definir l’usuari o configuracions que personalitza el tècnic per a diferents necessitats.


L’innovador selector d’altura omissió és el més fàcil d’usar d’el mercat i permet apilar amb més rapidesa i seguretat.

El reposabraços ajustable, de disseny completament nou, combina el suport anatòmic amb la llibertat de moviment i la perfecta col·locació de la mà, i es subministra amb controls hidràulics tàctils optimitzats per ressort o, com a opció, amb control intuïtiu per palanca.


El esglaó d’altura intermèdia i els agafadors de subjecció ergonòmics permeten un accés fàcil i sense obstacles a una cabina àmplia, buidada, confortable i resistent on la baixa col·locació de seient dóna major altura a l’habitacle.


La rigidesa de l’xassís, les funcions incorporades de protecció de l’operador i el descens programable d’el pal, juntament amb el control passiu de l’balanceig, contribueixen a mantenir la seguretat sense reduir el rendiment.

Control hidràulic amb palanca
Seient amb suspensió mecànica o pneumàtica
Color personalitzat de l’xassís
Cobertes laterals de disseny o color RAL personalitzat
Sistema d’àudio i presa d’entrada d’àudio de 3,5 mm
Barra per a opcions
mirall retrovisor
Suport per llistats
Suport per a PC
Tejadillo protector tipus xarxa o de plexiglàs
Selector d’alçada predefinida fàcil d’utilitzar
Vàlvula hidràulica i tubs addicionals per al tauler portahorquillas
Posicionador de forquilles
Cambra en les forquilles i monitor
forquilles telescòpiques
Centrat automàtic de la inclinació i de l’desplaçador lateral
Balança per a la càrrega
Convertidor CC / CC
Presa d’alimentació USB per carregar el mòbil
Presa d’alimentació addicional per a PC de gestió de magatzems (WMS)
Senyal d’alarma de conducció, elevació i descens
Dispositiu per substituir la bateria i sistema de bloqueig ràpid de la bateria
Modificació per a emmagatzematge en fred i cabina per a càmeres de fred
Modificació per a temperatures elevades
Control actiu del balanceig

MODELCAPACITY (kg)LOAD CENTRE (mm)ENGINE
    
NR14N2S1400600Eléctricos
NR14N2HS1400600Eléctricos
NR16N2S1600600Eléctricos
NR16N2HS1600600Eléctricos
NR16N21600600Eléctricos
NR16N2H1600600Eléctricos
NR16N2C1600600Eléctricos
NR16N2HC1600600Eléctricos
NR20N2H2000600Eléctricos
NR20N2X2000600Eléctricos
NR25N2X2500600Eléctricos
[dflip id="800" ][/dflip]

 

 

[dflip id=»444″][/dflip]