NR14-25N2

1.4 - 2.5 tonelades

Dissenyada per incrementar la rendibilitat amb prestacions maximitzades, potenciació de l’operari i menys costos, la gamma NR-N2 inclou un carretó retràctil per a cada situació.

Escollir entre 11 models amb capacitat d’1,4 a 2,5 tones que inclouen versions compactes, amb ample entre potes superior i d’alt rendiment, a més de diferents opcions especialitzades per adequar-se perfectament a la seva aplicació. Tots els models ofereixen la millor capacitat residual de la seva classe, una ergonomia innovadora, alta eficiència energètica i reduïdes necessitats de manteniment.

La productivitat amb el Sistema de Conducció d’Alta Resposta (RDS) és extraordinària, gràcies a una ràpida elevació i descens, moviments d’abast suaus, control precís de maneig de càrregues, gran estabilitat i mínima oscil·lació de el pal.

L’operari ha de gaudir d’una espaiosa cabina amb fàcil entrada i sortida i una excel·lent visibilitat de l’entorn. L’avançada ergonomia dels controls proporciona una alta precisió sense esforç. Les característiques automatitzades incrementen la seguretat i la confiança, a més de mantenir la producció.

La informació precisa de la pantalla premium us permet protegir la seva inversió, mentre que els llargs intervals de servei, els components duradors i el ràpid accés a tots els sistemes minimitzen el temps d’inactivitat i les despeses de manteniment. La tecnologia de control i motors de CA més recent garanteix un ús ergonòmic de l’energia.

cwnrn20se20551f
cwnrn20ai20839f
cwnrn20ai20825f
cwnrn20ai20434f
cwnrn20se20529f

El fàcil accés a tots els components, inclosos les bombes i el controlador, s’ha combinat amb una alimentació de CA exempta de manteniment i llargs intervals de manteniment (600 hores) per reduir a el mínim el temps d’inactivitat.


El monitor amb pantalla a tot color presenta les dades clarament en l’idioma de l’operador i és fàcil de manejar, la qual cosa permet mantenir-se informat de l’estat de el vehicle, evita el seu mal ús i protegeix la inversió.

La retenció de capacitat a gran elevació, líder en la seva categoria, arriba ara la increïble altura de 13 metres, i l’excel·lent visibilitat a través del masteler poweRamic, el tauler portahorquillas i teulat protector asseguren un rendiment òptim en qualsevol aplicació d’interiors.


El sistema RDS (Responsive Drive System) porta incorporat el maneig d’un avançat pal -per agilitzar l’elevació i el descens, suavitzar l’arrencada i la parada de moviments retràctils i controlar la inclinació i el desplaçament lateral amb precisió-, nova tecnologia de pal i tauler de forquilles per millorar l’estabilitat i minimitzar el balanceig, i diverses maneres operatius que pot definir l’usuari o configuracions que personalitza el tècnic per a diferents necessitats.


L’innovador selector d’altura omissió és el més fàcil d’usar d’el mercat i permet apilar amb més rapidesa i seguretat.

El reposabraços ajustable, de disseny completament nou, combina el suport anatòmic amb la llibertat de moviment i la perfecta col·locació de la mà, i es subministra amb controls hidràulics tàctils optimitzats per ressort o, com a opció, amb control intuïtiu per palanca.


El esglaó d’altura intermèdia i els agafadors de subjecció ergonòmics permeten un accés fàcil i sense obstacles a una cabina àmplia, buidada, confortable i resistent on la baixa col·locació de seient dóna major altura a l’habitacle.


La rigidesa de l’xassís, les funcions incorporades de protecció de l’operador i el descens programable d’el pal, juntament amb el control passiu de l’balanceig, contribueixen a mantenir la seguretat sense reduir el rendiment.

Control hidràulic amb palanca
Seient amb suspensió mecànica o pneumàtica
Color personalitzat de l’xassís
Cobertes laterals de disseny o color RAL personalitzat
Sistema d’àudio i presa d’entrada d’àudio de 3,5 mm
Barra per a opcions
mirall retrovisor
Suport per llistats
Suport per a PC
Tejadillo protector tipus xarxa o de plexiglàs
Selector d’alçada predefinida fàcil d’utilitzar
Vàlvula hidràulica i tubs addicionals per al tauler portahorquillas
Posicionador de forquilles
Cambra en les forquilles i monitor
forquilles telescòpiques
Centrat automàtic de la inclinació i de l’desplaçador lateral
Balança per a la càrrega
Convertidor CC / CC
Presa d’alimentació USB per carregar el mòbil
Presa d’alimentació addicional per a PC de gestió de magatzems (WMS)
Senyal d’alarma de conducció, elevació i descens
Dispositiu per substituir la bateria i sistema de bloqueig ràpid de la bateria
Modificació per a emmagatzematge en fred i cabina per a càmeres de fred
Modificació per a temperatures elevades
Control actiu del balanceig

MODELCAPACITY (kg)LOAD CENTRE (mm)ENGINE
    
NR14N2S1400600Eléctricos
NR14N2HS1400600Eléctricos
NR16N2S1600600Eléctricos
NR16N2HS1600600Eléctricos
NR16N21600600Eléctricos
NR16N2H1600600Eléctricos
NR16N2C1600600Eléctricos
NR16N2HC1600600Eléctricos
NR20N2H2000600Eléctricos
NR20N2X2000600Eléctricos
NR25N2X2500600Eléctricos

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.